Rakningskullen, f. 2024-05-15

Skäggpatrullen Blade, aka Idefix

Skäggpatrullen Buzz, aka Svinto

Skäggpatrullen Clean-Cut, aka Affe

Skäggpatrullen Lady Shave, aka Jessie

Skäggpatrullen Razor, aka Rico

Föräldrar

Hane

Anzolas Callippo
aka Gudmar

Gudmar är en härlig hane med trevligt sätt och vackert utseende. Han har tidigare fått fem valpar och han har patella 0/0. Gudmar har 2 Excellent CK och godkänt andningstest.

Tik

Caudatus Lottie Biscotti aka Lottie

Lottie är en älskvärd tik med sött utseende och gillar närhet. Hon har tidigare fått en valp och hon har patella 0/0.

Födda 2024-05-15

Skäggpatrullens första kull

De föddes natten till 15 maj 2024 på Bagarmossens djursjukhus med kejsarsnitt då en död tik hindrade vägen för de andra fem levande valparna. Den döda hade varit död ett tag och vi märkte att Lottie fick en flytning som blev en liten pöl på mattan hemma som var gräsgrön. Med råd från vår kära uppfödare och samtal med Agrias telefonveterinär så åkte vi in till Bagis.
Valparna mår bra, diar, sover och blir putsade av mamma Lottie.

Nu har de fyllt 1 månad och de mår toppen, busar och brottas med varandra. De har fått flytta ut i vardagsrummet för att få mer intryck såsom dammsugare, TV-ljud m.m. Snart är det dags för att de individuellt ska få följa med husse ut i en liten bärväska och uppleva att det finns en värld där ute som har olika ljud och synintryck.
.
19 juni, fick de bekanta sig med att vara utomhus i gräs. De fick vara med mamma Lottie individuellt förutom de två stora hanarna då foton och film gjordes till valpspekulant som ännu inte haft möjligheten att besöka oss pga olika omständigheter.

De har fått miljöträna lite, prova att vara i skogen och höra en massa fågelsång, vara ganska nära en väg för att höra bilar, bussar och annat. Även annan miljöträning försöker vi få in.

Nu har alla valpar flyttat till sina nya underbara hem. Den sista åkte söndag 21 juli 2024.

Foton